Ons Verhaal

We geloven in de kracht van diversiteit. Diversiteit en het samenbrengen van verschillende disciplines zorgt er namelijk voor dat we iedere dag het beste resultaat voor, maar vooral met, onze klanten kunnen realiseren

  Ons Fundament

  10 jaar kennis en ervaring in de beursindustrie gecombineerd met 10 jaar sales en marketing ervaring vormt onze basis. Hierdoor kunnen wij als geen ander unieke beursconcepten bedenken die zorgen voor de hoogste return on investment.

  Onze Missie & Visie

  Wie zijn wij?

  Niek van Gent

  Door zelf als commercieel manager te hebben gewerkt begrijp ik als geen ander waar onze klanten behoeftes aan hebben. Iets waarvan ik merk dat het echt een meerwaarde is tijdens het designproces. Doordat ik zelf op de positie zat van mijn gesprekpartner kan ik me goed inleven in de behoeftes. De omzetting van organisatie naar een concreet concept samen met onze klanten is mijn grootste drijfveer!

  Jan Maas

  Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn als Project- en Accountmanager bij twee bedrijven die beiden actief zijn in de beurzen industrie, vond ik dat persoonlijke aandacht en echt luisteren naar de wensen van de klant het allerbelangrijkste is. Om deze reden ben ik EXPO-MATE gestart. Door de ervaring op commercieel én technisch gebied kunnen we als volledig klankbord naar onze klanten acteren en hun tijdens het volledige proces ontzorgen. Gezamenlijk de (beurs) doelstellingen bereiken middels een prettige en persoonlijke samenwerking is waar ik voor sta!

  Onze Kernwaardes

  Of we een adviesgesprek voeren, een ontwerp presenteren, of de uiteindelijke stand aan u opleveren, alles wat we doen is gebaseerd op onze kernwaardes

  De Hoogste Kwaliteit
  Full Service
  Innovatief & Authentiek
  Onafhankelijkheid
  Duurzaam
  Operational Excellence

  Onze werkwijze

  Totale ontzorging. Minder vinden we niet goed genoeg voor onze relaties. Door onze verschillende achtergronden en ervaringen hebben we een werkwijze kunnen ontwikkelen die uniek is in de branche en welke ons in staat stelt de hoogst mogelijke return on investment voor onze relaties te behalen.

  1 Introductie
  2 Design
  3 Finetuning
  4 Constructie
  5 Evaluatie

  Introductie

  Een persoonlijke kennismaking waarbij de behoeftes, wensen en doelen worden besproken.

  Design

  Op basis van uw input aangevuld met de uitkomst van het “EXPO-MATE model” maken we een authentiek en innovatief op maat ontworpen beursconcept.

  Fine Tuning

  Gezamenlijk wordt het ontwerp besproken en eventueel aangepast om tot het optimale definitieve ontwerp te komen.

  Constructie

  Wij verzorgen de volledige technische voorbereiding en opbouw van de stand. Vanzelfsprekend zijn we als uw samenwerkingspartnerpartner bij de opbouw aanwezig en zijn we uw aanspreekpunt op de beursvloer.

  Evaluatie

  Na afloop bespreken we altijd het project om te zien of doelstellingen zijn behaald, de stand naar tevredenheid is geweest en of er eventuele verbeterpunten zijn voor het eerstvolgende project.

  Het EXPO-MATE model – van introductie naar design

  In onze optiek de belangrijkste stap in het gehele proces. Door tijd te investeren en kennis te delen in het begin van het proces, hoeven er geen aannames te worden gedaan bij het ontwerp van het concept, maar gaat om datgene wat telt: Integreren van uw identiteit, wensen en behoeftes als beursdeelnemer. EXPO-MATE heeft een eigen -uniek- model ontwikkeld dat ons in staat stelt om uw belangrijkste organisatie kenmerken/waardes en uw identiteit concreet te verwerken in het ontwerp voorstel. Wij geloven erin dat alleen dan de hoogste return on investment kan worden behaald. We komen dit model graag gedetailleerd aan u uitleggen en met u in de praktijk brengen.

  Onze Projecten

  Innovatief en authentiek. Dat zijn de sleutelwoorden van onze ontwerpen. Iedere stand is custom made ontworpen en gebouwd conform de hoogste kwaliteit. Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen en gerealiseerde stands. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!